Αλληλογραφία & Δέματα

Χρηματοοικονομικά προϊόντα

Προϊόντα Λιανικής

e-shop

Τιμοκατάλογοι

Επικοινωνία

Προθεσμιακή Κατάθεση ΕΛΤΑ

Τώρα, η απόδοση των χρημάτων σας είναι …αποστολή των ΕΛΤΑ

Τα ΕΛΤΑ  και η Eurobank σας προσφέρουν αποκλειστικά τη νέα Προθεσμιακή Κατάθεση ΕΛΤΑ, με την οποία έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από το υψηλότερο επιτόκιο της αγοράς για ποσό κατάθεσης από €2.500 και άνω

Εξασφαλίστε απόδοση χωρίς ρίσκο για τα χρήματα σας, αποκτώντας εύκολα και γρήγορα τη νέα προθεσμιακή κατάθεση που σας προσφέρει:

  • Το υψηλότερο επιτόκιο της αγοράς, 1,10%* για ποσό κατάθεσης από €2.500 και άνω έως τις 30/6/2017
  • Σταθερή, εγγυημένη απόδοση ανεξαρτήτως ποσού
  • Επιλογή διάρκειας από 1,3,6,12 μήνες


Πώς μπορώ να ανοίξω τη νέα προθεσμιακή κατάθεση**:

  • Με κατάθεση μετρητών
  • Με κατάθεση τραπεζικής επιταγής
  • Με δωρεάν εισερχόμενο έμβασμα για ποσά από €10.000 με προσκόμιση παραστατικού


*Σ.Ε.Π.Α: 0,85%, Η Συνολική Ετήσια Πραγματική Απόδοση (Σ.Ε.Π.Α.) υπολογίσθηκε με την παραδοχή ότι, για ένα (1) έτος, το ποσό κατάθεσης και το επιτόκιο παραμένουν αμετάβλητα και δεν αναλαμβάνονται οι τόκοι εξαμήνου (ή μήνα στις περιπτώσεις μηνιαίου εκτοκισμού). Σαν αποτέλεσμα, η Σ.Ε.Π.Α. προκύπτει μετά τη φορολόγηση των τόκων με συντελεστή 15% και τον 6μηνιαίο ανατοκισμό (μηνιαίο ανατοκισμό στις περιπτώσεις που το προϊόν εκτοκίζει μηνιαίως).

** Ισχύει για τους δικαιούχους καταθετικού λογαριασμού που έχει ανοιχτεί σε κατάστημα Eurobank, Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ή ΕΛΤΑ, ο οποίος θα λειτουργήσει ως τροφοδότης της νέας προθεσμιακής κατάθεσης, οι δε δικαιούχοι της νέας προθεσμιακής κατάθεσης θα πρέπει να ταυτίζονται με τους δικαιούχους του τροφοδότη λογαριασμού (ΦΕΚ Α’84/18.7.2015 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει).

e-shop
εξυπηρέτηση 800 11 82 000
App Store
facebook
Bookmark and Share