Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου ΔΣ και Διευθύνοντος Συμβούλου ΕΛΤΑ κυρίου Κωστή Μελαχροινού, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλοτελικού και Ταχυδρομικού Μουσείου.

 

Τη συνέντευξη παρακολούθησαν συνεργεία ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών και πολλοί δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου.

 

Ο κ. Μελαχροινός ανακοίνωσε την αναδιάρθρωση του δικτύου Ταχυδρομικών Καταστημάτων, στο πλαίσιο του νέου Επιχειρησιακού Σχεδιασμού των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Πρόκειται για 80 καταστήματα σε περιοχές της χώρας, η λειτουργία των οποίων υποκαθίσταται από πρακτορεία παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών.

«Το διακύβευμα αυτής της προσπάθειας,  είναι η επίτευξη της ανταγωνιστικότητας και της μέγιστης δυνατής απόδοσης των ΕΛΤΑ, σε σχέση με τον κίνδυνο αποδιάρθρωσης και τον συνακόλουθο κίνδυνο απώλειας θέσεων εργασίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Μελαχροινός.


Ο κύριος Μελαχροινός, ανακοίνωσε επίσης τη σταδιακή μεταμόρφωση των ΕΛΤΑ σε e-post στο πλαίσιο της ανασυγκρότησής τους, με στόχο τα Ελληνικά Ταχυδρομεία να αποτελέσουν τον καθολικό πιστοποιημένο πάροχο των υπηρεσιών της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στους Έλληνες πολίτες.