Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμμετέχουν στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό και δίνουν τη μοναδική ευκαιρία στους δρομείς που συμμετέχουν σε όλες τις διαδρομές να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό γραμματόσημο-ενθύμιο της συμμετοχής τους, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν και για την ταχυδρόμηση αλληλογραφίας από την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

    

 Φωτογραφηθείτε επιτόπου και δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό γραμματόσημο:

Ø  στο περίπτερο των Ελληνικών Ταχυδρομείων που θα λειτουργεί στην ERGO MARATHON EXPO 2016 από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2016 (Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου-ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ)

Ø  και στο Τροχο-Ταχυδρομείο που θα υποδέχεται τους δρομείς στο σημείο του τερματισμού τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ή στείλτε την φωτογραφία σας και παραγγείλετε ηλεκτρονικά το Φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου σας μέσω του e-shop των ΕΛΤΑ στο www.elta.gr.

Από τα ίδια σημεία θα μπορείτε να προμηθευτείτε και τα μοναδικά φιλοτελικά προϊόντα της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων «120 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ», που εκδίδουν και κυκλοφορούν τα ΕΛΤΑ με αφορμή την συμπλήρωση 120 χρόνων από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και τη συμπλήρωση 120 χρόνων από τον πρώτο Μαραθώνιο της Ιστορίας που διεξήχθη στην αυθεντική διαδρομή, το 1896.

Μαραθωνοδρόμοι του χθες και του σήμερα, απεικονίζονται στο φεγιέ της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων των Ελληνικών Ταχυδρομείων όπως οι Σπύρος Λούης, Χαρίλαος Βασιλάκος, Στυλιανός Κυριακίδης και σύγχρονοι πρωταθλητές μας, αλλά και αγωνιστές της ειρήνης, όπως ο Γρηγόρης Λαμπράκης. Το φεγιέ αναδεικνύει την πλούσια αθλητική ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας, το θρυλικό επίτευγμα του Αθηναίου οπλίτη-ημεροδρόμου αμέσως μετά τη Μάχη του Μαραθώνα το 490π.Χ., τους άξιους συνεχιστές Έλληνες μαραθωνοδρόμους και το Παναθηναϊκό Καλλιμάρμαρο Στάδιο που αποτελεί Στάδιο-σύμβολο κάθε Μαραθωνοδρόμου σε όλο τον κόσμο.

Η έκδοση αποτελείται από ένα φεγιέ διαστάσεων 76Χ96 mm που περιλαμβάνει δυο γραμματόσημα διάστασης 35X45 mm.

ΚΛΑΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ

0,90 € - 2,10 €

Ελεύθερη Σύνθεση

55.000 αριθμημένα

ΣΧΕΔΙΑΣΗ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ        : Μυρσίνη Βαρδοπούλου   

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ      : Πολυχρωμία ( οffset ) 

ΕΚΤΥΠΩΣΗ                        : “VERIDOS ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ Α.Ε. ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ- ΔΙΑΘΕΣΗ         : Το φεγιέ θα κυκλοφορήσει στις  10 Νοεμβρίου 2016 και θα  διατίθενται από τα Ταχ. Καταστήματα μέχρι  9 Νοεμβρίου 2018,  εκτός αν εξαντληθεί νωρίτερα.

Κυκλοφορούν επίσης:

1.ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (6.000 τεμ.)

Έχουν παράσταση σχετική με το θέμα της σειράς. Διατίθενται προς 4,30 € ανά τεμάχιο.

   

2. ΑΠΛΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ ΣΕΙΡΑΣ (τεμ. 1.000)

Διατίθενται προς 10,50 € ανά τεμάχιο.

    

3. ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟΥ (τεμ. 5.000)

Διατίθενται προς 8,00 € ανά τεμάχιο

Όλα τα Φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού–100 38 ΑΘΗΝΑ)  και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα  μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται οι Φ.Π.Η.Κ που θα αποσυρθούν στις 9 Νοεμβρίου 2018.

Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, αρκεί να έχουν επικολλημένο το φεγιέ ή ένα από τα γραμματόσημα του φεγιέ. 

 

Κράτα το

Bookmark and Share
e-shop
Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερό: 800 11 82 000 Κινητό: 212 0000 800
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: