Απάντηση σε δημοσιεύματα
Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με αφορμή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο σχετικά με την καταβολή συντάξεων σε δικαιούχους στο Βοτονόσι του Δήμου Μετσόβου, ανακοινώνουν ότι ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 3/8/2018, η καταβολή των συντάξεων σε όλους τους δικαιούχους στο Βοτονόσι Μετσόβου. Η πληρωμή έγινε σταδιακά από την Τετάρτη 1/8/2018 και εντός του προβλεπόμενου οκταημέρου.

Η περιοχή εξυπηρετείται από Ταχυδρομικό Πρακτορείο που πραγματοποιεί τακτικό δρομολόγιο τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή). Στο δρομολόγιο της Τετάρτης 1/8, όπως κάθε φορά, ο ταχυδρομικός πράκτορας έφερε μαζί του το μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό  για την έναρξη πληρωμής των συνταξιούχων της περιοχής και η πληρωμή ξεκίνησε κανονικά. Η ολοκλήρωση της καταβολής των συντάξεων προγραμματίστηκε να γίνει στο δρομολόγιο της Παρασκευής 3/8.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επισημαίνουν ότι οι αναφορές των δημοσιευμάτων στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων (ΤΠ&Δ), ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Το ΤΠ&Δ τροφοδοτεί τα Ταχυδρομικά Καταστήματα και τα Ταχυδρομικά Πρακτορεία με τα κάθε φορά προβλεπόμενα ποσά, σύμφωνα με τις οδηγίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων, όπως ακριβώς ενήργησε και στη συγκεκριμένη περίπτωση και δεν φέρει ευθύνη για το όριο του ποσού που μεταφέρει ο ταχυδρομικός πράκτορας.

Τα ΕΛΤΑ εξυπηρετούν κάθε μήνα ένα εκατομμύριο συνταξιούχους και είναι ο μοναδικός φορέας που πραγματοποιεί πληρωμές στο σπίτι του δικαιούχου μέσω του  Δικτύου Καταστημάτων – Αγροτικών Διανομέων και Ταχυδρομικών Πρακτορείων που καλύπτει όλες ανεξαιρέτως τις περιοχές της χώρας.


Bookmark and Share
e-shop
εξυπηρέτηση 800 11 82 000
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: