«Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε – Σας ευχαριστούμε όλους» Ειδική συλλεκτική έκδοση γραμματοσήμων με κοινωνικό σκοπό
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020

Δείτε το video της παρουσίασης της ειδικής συλλεκτικής έκδοσης εδώ.

Στη χρονική συγκυρία που η Ελλάδα βγαίνει νικήτρια από τη μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφορούν μία ειδική, συλλεκτική, έκδοση γραμματοσήμων για να απευθύνουν ένα σημαντικό μήνυμα:

«Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε-Σας ευχαριστούμε Όλους»

Η συλλεκτική αυτή έκδοση τονίζει τη συλλογική προσπάθεια και την κοινή νίκη, προβάλλει την επιτυχία της Ελλάδας στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Kαι ταυτόχρονα απευθύνει ένα «ευχαριστώ» σε αυτούς που συνέδραμαν σε αυτή – όσους εργάστηκαν στην πρώτη γραμμή, αλλά και όσους έμειναν στο σπίτι προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.

Η έκδοση, επιτελεί διπλό κοινωνικό σκοπό: εκτός από το σημαντικό και επίκαιρο μήνυμα που μεταφέρει, μέρος των εσόδων της θα κατατεθούν στον Ειδικό Λογαριασμό για την ενίσχυση των ιατρικών υποδομών της χώρας, σύμφωνα με απόφαση που έχει λάβει το Δ.Σ της εταιρείας. Πρόκειται για μία ακόμα προσφορά των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην εθνική προσπάθεια ενάντια στον COVID-19.

«Η μάχη απέναντι στον κορωνοϊό μας έφερε όλους κοντά, ενωμένους απέναντι σε ένα πρωτόγνωρο εχθρό», δήλωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Ελληνικών Ταχυδρομείων κ. Πολυχρόνης Γριβέας με αφορμή την κυκλοφορία αυτής της ειδικής έκδοσης γραμματοσήμων. «Με την κοινή προσπάθεια Πολιτείας, πολιτών και επιχειρήσεων καταφέραμε να «μείνουμε σπίτι και να κερδίσουμε» το πρώτο κρίσιμο στάδιο της πανδημίας. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Σε όλους όσους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη μάχη κατά του κορωνοϊού, αξίζουν οι ευχαριστίες όλων των Ελλήνων. Σε αυτούς αφιερώνουμε αυτήν την ειδική, συλλεκτική έκδοση γραμματοσήμων. Για να τους πούμε «Ευχαριστούμε», στη δική μας «γλώσσα». Τη γλώσσα των Ελληνικών Ταχυδρομείων».

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος τόνισε: «Αυτή η σειρά γραμματοσήμων συμβολίζει την υπερηφάνεια όλων εμάς των ανθρώπων των Ελληνικών Ταχυδρομείων που φέραμε εις πέρας μια δύσκολη διπλή αποστολή: Επιτύχαμε μηδενικό δείκτη κρουσμάτων στο δίκτυό μας, ενώ παράλληλα εξασφαλίσαμε την υγεία των εργαζομένων και των πελατών μας. Την ώρα που εσείς μείνατε σπίτι, δίνοντας τη δική σας μάχη, εμείς κρατήσαμε τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανοικτά. Μοιράσαμε δέματα, αλληλογραφία και συντάξεις, υποστηρίζοντας την κοινωνία και την οικονομία. Γίναμε, έτσι, ο συνεκτικός κρίκος της Ελλάδας και βγήκαμε νικητές. Σας ευχαριστούμε όλους».

Η ειδική έκδοση περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα:

  • Φυλλαράκι 4 Αυτοκόλλητων Ειδικών και Προσωπικών Γραμματοσήμων με θέμα «Μείναμε σπίτι και κερδίσαμε  

  • Φυλλαράκι 4 Αυτοκόλλητων Ειδικών και Προσωπικών Γραμματοσήμων με θέμα «Σας ευχαριστούμε όλους» 

Πρόκειται για δυο φυλλαράκια, καθένα από τα οποία περιέχει τέσσερα (4) αυτοκόλλητα Ειδικά και Προσωπικά Γραμματόσημα. Κυκλοφορούν 5.000 τεμάχια από κάθε φυλλαράκι και διατίθενται προς 4,00€ έκαστο.

                

Αριθμημένο Ειδικό Συλλεκτικό Λεύκωμα:

                      

Το Ειδικό Συλλεκτικό Αριθμημένο Λεύκωμα θα περιλαμβάνει:

  • Τα δυο (2) αυτοκόλλητα Ειδικά και Προσωπικά Γραμματόσημα 
  • Μια αριθμημένη κάρτα με θέμα «Μείναμε σπίτι και κερδίσαμε», με επικολλημένο το αντίστοιχο αυτοκόλλητο γραμματόσημο, σφραγισμένο. 
  • Μία αριθμημένη κάρτα με θέμα «Σας ευχαριστούμε όλους», με επικολλημένο το αντίστοιχο αυτοκόλλητο γραμματόσημο, σφραγισμένο 
  • Ένα Ειδικό Αναμνηστικό Αριθμημένο Φάκελο με επικολλημένα τα 2 αυτοκόλλητα γραμματόσημα, σφραγισμένα. 

Τα λευκώματα κυκλοφορούν σε 1.500 τεμάχια και διατίθεται προς 18,00€ έκαστο 

Τα γραμματόσημα και τα προϊόντα της σειράς διατίθενται:

  • στο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) των Ελληνικών Ταχυδρομείων
  • στο Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο, Λυκούργου 5 & Απελλού, στο κέντρο της Αθήνας
  • στα Κεντρικά Ταχυδρομικά Καταστήματα Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Πατρών 
  • σε όλα τα Ταχυδρομεία της χώρας κατόπιν αιτήματος

 

Επειδή τα προαναφερόμενα φιλοτελικά προϊόντα θα εκδοθούν σε περιορισμένο αριθμό, ευνόητο είναι ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των παραγγελιών.

 

Η σφράγιση με την Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού (Αιόλου 100, 1ος Όροφος),  από 10:00 έως 13:00.

                                       

Όσοι επιθυμούν να λάβουν αποτυπώματα της πιο πάνω Αναμνηστικής Σφραγίδας, μπορούν να στείλουν ταχυδρομικώς τα αντικείμενά τους μέχρι τις 15 Ιουλίου 2020 στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού,  Αιόλου 100 (1ος Όροφος) – 101 88  ΑΘΗΝΑ (η ημερομηνία αποστολής θα αποδεικνύεται από το χρονολογικό σήμαντρο  του Καταστήματος κατάθεσης).


Bookmark and Share
e-shop
Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερό: 800 11 82 000 Κινητό: 212 0000 800
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: