Γραμματόσημα για τη Μάχη του Κιλκίς
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν την επέτειο των 108 χρόνων από τη Μάχη Κιλκίς (21 Ιουνίου 1913) κατά την οποία γράφτηκε μια από τις πιο ένδοξες σελίδες του Β’ Βαλκανικού Πολέμου, ως αποτέλεσμα του υψηλού ηθικού, του ηρωισμού και της ανδρείας των ελληνικών στρατευμάτων έναντι στη βουλγαρική αμυντική γραμμή.

Με αφορμή την επέτειο, τα ΕΛΤΑ εκδίδουν ένα Φυλλαράκι με 2 Αυτοκόλλητα Προσωπικά Γραμματόσημα καθώς και ένα Ειδικό Συλλεκτικό Λεύκωμα που περιλαμβάνει - εκτός από τα γραμματόσημα - και έναν Ειδικό Εικονογραφημένο Φάκελο με αναμνηστική σφραγίδα το χρονολογικό σήμαντρο του Κεντρικού Καταστήματος Κιλκίς. Στα προϊόντα απεικονίζονται τρία έργα από τη συλλογή Λαϊκών Εικόνων του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, τα οποία αναπαριστούν τη Μάχη του Κιλκίς.

Τα μοναδικά συλλεκτικά προϊόντα θα κυκλοφορήσουν στις 21 Ιουνίου 2021, ημέρα που η πόλη του Κιλκίς γιορτάζει την απελευθέρωσή της, αποκλειστικά στο Ταχυδρομικό Κατάστημα της πόλης του Κιλκίς από τις 9:00 ως τις 14:00. Στο υπόλοιπο δίκτυο καταστημάτων ΕΛΤΑ θα είναι διαθέσιμα από τις 22 Ιουνίου 2021 και μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε και από το e-shop των Ελληνικών Ταχυδρομείων πατώντας εδώ


Bookmark and Share
e-shop
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: