Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, κ. Ηλίας Αθανασίου, περιλαμβάνεται στη λίστα των ομιλητών του «4ο Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών: Ανάπτυξη Χωρίς Αποκλεισμούς», ανάμεσα σε περισσότερες από 400 εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού, ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου, από 20 και πλέον χώρες.

Με τη συμμετοχή του στη θεματική «Εφαρμόζοντας την ψηφιακή επιχείρηση», ο Διευθύνων Σύμβουλος θα αναφερθεί στο σχεδιασμό νέων ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των 2,5 εκατομμυρίων πελατών που χρησιμοποιούν το  δίκτυο των ΕΛΤΑ σε μηνιαία βάση. Στο πλαίσιο αυτό, θα αναφερθεί στη μετατροπή του ταχυδρομείου σε virtual one stop shop και στη δραστηριοποίηση στον τομέα της διανομής ηλεκτρονικών εντύπων και της e-πληρωμής λογαριασμών.

Το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια στην ΝΑ Ευρώπη για την ανταλλαγή ιδεών, τη διαμόρφωση προτάσεων και την ανάπτυξη θέσεων σε καίρια θέματα της πολιτικής, της οικονομίας, του πολιτισμού και των επιχειρήσεων, με στόχο τη διαμόρφωση μιας βιώσιμης και κοινωνικά δίκαιης ανάπτυξης.

Το «4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Ανάπτυξη Χωρίς Αποκλεισμούς» πραγματοποιείται 28 Φεβρουαρίου–3 Μαρτίου υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου, ενώ το παρόν αναμένεται να δώσουν ο Πρωθυπουργός της χώρας, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Ευρωπαίοι Επίτροποι, η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, στελέχη κυβερνήσεων, κεντρικοί τραπεζίτες, εκπρόσωποι της παγκόσμιας ακαδημαϊκής κοινότητας, επιχειρηματίες, επιφανείς εκπρόσωποι του πολιτισμού και της κοινωνίας των πολιτών.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι Υποστηρικτές του «4ο Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών: Ανάπτυξη Χωρίς Αποκλεισμούς» και, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, συμμετέχουν σε μία εκδήλωση υψηλού κύρους και διεθνούς απήχησης, με στόχο να προβάλλουν την ελληνική επιχειρηματικότητα και να συμπορευτούν με τους πρωτοπόρους στη διαμόρφωση καινοτόμων ιδεών.