Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμμετείχαν στη Διεθνή Φιλοτελική Έκθεση «MILANOFIL 2019» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 & το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 στο Μιλάνο. Η έκθεση διοργανώθηκε από τα Ιταλικά Ταχυδρομεία στον εκθεσιακό χώρο Superstudio και στο περίπτερο των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο χώρο της Έκθεσης, χρησιμοποιήθηκαν ειδικές αναμνηστικές σφραγίδες:


           

Παράλληλα εκδόθηκαν τα ακόλουθα προϊόντα:

1. Τρίπτυχο με Τετράδα Ειδικού Προσωπικού Γραμματοσήμου

Πρόκειται για τετράδα ειδικών προσωπικών γραμματοσήμων, πρώτης μονάδας βάρους εσωτερικού που κυκλοφορούν σε εικονογραφημένο τρίπτυχο folder. Θα διατίθενται προς τρία ευρώ και πενήντα λεπτά (3,50 €) έκαστο και θα κυκλοφορήσουν δυο χιλιάδες (2.000) τεμάχια.2. Μεμονωμένα ειδικά προσωπικά γραμματόσημα

Το ειδικό προσωπικό γραμματόσημο θα διατίθεται μεμονωμένα για την ταχυδρόμηση επιστολών πρώτης μονάδας βάρους εσωτερικού (0,72 €), από τα Κεντρικά Καταστήματα Θήρας, Χανίων, Φλώρινας και Καλαμπάκας, εφόσον επικολληθεί στα ταχυδρομικά αντικείμενα. Θα κυκλοφορήσουν 2.900 τεμάχια από το κάθε μεμονωμένο ειδικό προσωπικό γραμματόσημο.


    

  

Όλα τα ανωτέρω προϊόντα  διατίθενται από την Τρίτη  02 Απριλίου 2019 ως ακολούθως:

Τρίπτυχο με Τετράδα Ειδικού Προσωπικού Γραμματοσήμου

Ø  Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο Αθήνας

Ø  Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Θεσσαλονίκης

Ø  Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Πειραιά

Ø  Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα  Πατρών

Μεμονωμένο ειδικό προσωπικό γραμματόσημο ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Ø  Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Θήρας, Φηρά

Μεμονωμένο ειδικό προσωπικό γραμματόσημο XANIA

Ø  Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Χανίων  

Μεμονωμένο ειδικό προσωπικό γραμματόσημο ΠΡΕΣΠΕΣ

Ø  Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Φλώρινας

Μεμονωμένο ειδικό προσωπικό γραμματόσημο ΜΕΤΕΩΡΑ

Ø  Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Καλαμπάκας


Όσοι επιθυμούν να λάβουν αποτυπώματα της Αναμνηστικής Σφραγίδας, μπορούν να στείλουν ταχυδρομικώς τα αντικείμενά τους, μέχρι τις 30 Απριλίου 2019, στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού,  Αιόλου 100 (1ος Όροφος) – 101 88  ΑΘΗΝΑ.

Σημειώνεται ότι η ημερομηνία αποστολής θα αποδεικνύεται από το χρονολογικό σήμαντρο του Καταστήματος κατάθεσης.

Τα φιλοτελικά αντικείμενα που δεν θα προσκομίζονται αυτοπροσώπως κατά την ημέρα της σφράγισης, πρέπει να φέρουν το ονοματεπώνυμο και την πλήρη διεύθυνση του αποστολέα για να είναι δυνατή η επιστροφή τους στους ενδιαφερόμενους.


Επειδή τα προαναφερόμενα φιλοτελικά προϊόντα θα εκδοθούν σε περιορισμένο αριθμό, ευνόητο είναι ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των παραγγελιών.