Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν την επέτειο της εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου  και κυκλοφορούν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 ειδικά συλλεκτικά φιλοτελικά προϊόντα με τίτλο: «Ποιητές της Λιμνοθάλασσας».

Ειδική αναμνηστική σφραγίδα θα χρησιμοποιηθεί την ίδια ημέρα, στο Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Μεσολογγίου, από 17:30 έως 20:30.

Παράλληλα θα εκδοθεί  Ειδικό Φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου  

Πρόκειται για το Φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου «Λογοτεχνία», το οποίο θα είναι τοποθετημένο μέσα σε καλαίσθητο folder. Θα περιλαμβάνει 5 γραμματόσημα κλάσης πρώτης μονάδας βάρους εσωτερικού όπου στο χώρο των βινιετών θα υπάρχει σχετική παράσταση με τα πρόσωπα των πέντε Μεσολογγιτών Ποιητών (Κωστή Παλαμά, Γεωργίου Δροσίνη, Αντώνη Τραυλαντώνη, Μιλτιάδη Μαλακάση και Ρήγα Γκόλφη). Θα φέρει επίσης αποτυπωμένη την Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα με τη μέθοδο της θερμοεναπόθεσης μετάλλου (χρυσοτυπία). 

Θα κυκλοφορήσουν 700 τεμάχια που θα διατίθεται προς 7,00 € και λόγω του περιορισμένου αριθμού τους,  η μέγιστη ποσότητα αγοράς ανά πελάτη ορίζεται στα δύο τεμάχια. 

Τα προϊόντα θα διατίθενται από την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, από:

  • το Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Μεσολογγίου, Μουστακλή 2, Μεσολόγγι
  • το Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο Αθήνας
  • το Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Θεσσαλονίκης
  • το Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Πειραιά
  • το Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα  Πατρών

Όσοι επιθυμούν να λάβουν αποτυπώματα της παραπάνω Αναμνηστικής Σφραγίδας,  θα μπορούν να αποστέλλουν ταχυδρομικώς τα αντικείμενά τους, μέχρι τις 15 Μαΐου 2019 στο Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Μεσολογγίου –302 00 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ή στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού,  Αιόλου 100 (1ος Όροφος) – 101 88  ΑΘΗΝΑ.

Η ημερομηνία αποστολής θα αποδεικνύεται από το χρονολογικό σήμαντρο  του Καταστήματος κατάθεσης. Τα Φιλοτελικά αντικείμενα που δεν θα προσκομίζονται αυτοπροσώπως κατά την ημέρα της σφράγισης, πρέπει να φέρουν το ονοματεπώνυμο και την πλήρη διεύθυνση του αποστολέα για να είναι δυνατή η επιστροφή τους στους ενδιαφερόμενους.

Επειδή τα προαναφερόμενα φιλοτελικά προϊόντα θα εκδοθούν σε περιορισμένο αριθμό, ευνόητο είναι ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των παραγγελιών.