Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

100 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Πολωνία, δυο χώρες που συνδέονται με μακρόχρονους δεσμούς και στηρίζουν εμπράκτως η μια την άλλη σε όλη τη διάρκεια της διπλωματικής τους σχέσης.  

Τιμώντας την επέτειο αυτή, τα Ελληνικά και τα Πολωνικά Ταχυδρομεία προχωρούν σε Ειδική Κοινή Έκδοση Γραμματοσήμων, επισφραγίζοντας την κοινή προοπτική για ενδυνάμωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο χώρες. 

Ειδική αναμνηστική σφραγίδα θα χρησιμοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου 2019 στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού (Αιόλου 100, 1ος Όροφος), από 09:00 έως 14:30. 

Στο πλαίσιο της Ειδικής Κοινής Έκδοσης «100 χρόνια διπλωματικών Σχέσεων Ελλάδας-Πολωνίας», τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα κυκλοφορήσουν τευχίδιο με 10 αυτοκόλλητα γραμματόσημα και τα Πολωνικά Ταχυδρομεία θα κυκλοφορήσουν φύλλο 12 γραμματοσήμων.

Αναλυτικά τα προϊόντα:

  • Τευχίδια  δέκα (10) Αυτοκόλλητων Γραμματοσήμων (5.000τμχ)

Πρόκειται για τευχίδια, τα οποία θα περιέχουν δέκα (10) αυτοκόλλητα Ειδικά Προσωπικά Γραμματόσημα κλάσης πρώτης μονάδας βάρους εξωτερικού και θα διατίθενται προς 9,00 € έκαστο.

  • Ειδικοί Αναμνηστικοί Εικονογραφημένοι Φάκελοι (750 τμχ)

Θα διατίθενται προς 3,50 € έκαστος

  • Ειδικά Συλλεκτικά Τρίπτυχα (750 τεμάχια)

Θα περιλαμβάνουν εκτός από το τευχίδιο με τα 10 αυτοκόλλητα ειδικά προσωπικά γραμματόσημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων, το φύλλο 12 γραμματοσήμων των Πολωνικών Ταχυδρομείων και ειδικό αναμνηστικό φάκελο με επικολλημένα τα δυο γραμματόσημα (ελληνικό και πολωνικό).Το ελληνικό γραμματόσημο θα είναι σφραγισμένο με την ως άνω Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα. Θα διατίθενται προς 18,00 έκαστο.

Τα τευχίδια αυτοκόλλητων γραμματοσήμων θα διατίθενται από την Τρίτη 30 Μαρτίου 2019 ενώ οι Ειδικοί Αναμνηστικοί Φάκελοι και τα Ειδικά Αναμνηστικά Τρίπτυχα θα διατίθενται από την Τρίτη 14 Μαΐου 2019.

Τα προϊόντα θα τα βρείτε:

  • στο Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο, Λυκούργου 5 και Απελλού
  • στο Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Θεσσαλονίκης
  • στο Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Πειραιά
  • στο Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα  Πατρών

Επειδή τα προαναφερόμενα φιλοτελικά προϊόντα θα εκδοθούν σε περιορισμένο αριθμό, ευνόητο είναι ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των παραγγελιών.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν αποτυπώματα της πιο πάνω Αναμνηστικής Σφραγίδας, μπορούν να στείλουν ταχυδρομικώς τα αντικείμενά τους μέχρι τις 31 Μαΐου 2019 στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού, Αιόλου 100 (1ος Όροφος) – 101 88  ΑΘΗΝΑ.

Η ημερομηνία αποστολής θα αποδεικνύεται από το χρονολογικό σήμαντρο του Καταστήματος κατάθεσης. Τα Φιλοτελικά αντικείμενα που δεν θα προσκομίζονται αυτοπροσώπως κατά την ημέρα της σφράγισης, πρέπει να φέρουν το ονοματεπώνυμο και την πλήρη διεύθυνση του αποστολέα για να είναι δυνατή η επιστροφή τους στους ενδιαφερόμενους.