100 χρόνια διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Αιθιοπίας
Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, στο πλαίσιο του εορτασμού των «100 χρόνων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Αιθιοπίας», το Εθνικό Θέατρο της Αιθιοπίας θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο Σωκράτης ξυπόλυτος στην Αθήνα». Η ιστορική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου Αιθιοπίας στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με θέμα την ζωή του μεγάλου αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Σωκράτη σηματοδοτεί την αναγέννηση των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδος – Αιθιοπίας, στην αυγή της δεύτερης εκατονταετίας τους. 

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με την ευκαιρία αυτής της επετείου, εκδίδουν και κυκλοφορούν την ημέρα της παράστασης, τη Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2018 Ειδική Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων, η οποία θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα και στην Αιθιοπία.

Συγκεκριμένα θα εκδοθούν τα ακόλουθα προϊόντα:

v  Τευχίδια με 10 αυτοκόλλητα Ειδικά Προσωπικά Γραμματόσημα πρώτης μονάδας βάρους εσωτερικού με παραστάσεις τον μεγάλο αρχαίο Έλληνα Φιλόσοφο Σωκράτη και τις σημαίες της Ελλάδας και της Αιθιοπίας. Διατίθενται προς 7,20€.

v  Ειδικοί Αναμνηστικοί Εικονογραφημένοι Φάκελοι.  Διατίθενται προς 0,60€

v  Αριθμημένα Συλλεκτικά Καρτελίδια που περιέχουν τα τευχίδια με τα  Ειδικά Προσωπικά Γραμματόσημα και διατίθενται προς 10,00€

v  Ειδική Αναμνηστική ΣφραγίδαΌλα τα φιλοτελικά προϊόντα διατίθενται από Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2018 από τα Καταστήματα Post Collection Αθήνας και Θεσσαλονίκης και από τα Κεντρικά Καταστήματα Πειραιά και Πατρών.


e-shop
εξυπηρέτηση 800 11 82 000
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: