Ειδικά Συλλεκτικά Φιλοτελικά Προϊόντα για τα 100 χρόνια του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εκδίδουν μία σειρά ειδικών φιλοτελικών προϊόντων που ζωντανεύουν ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της ιστορικής εξέλιξης της ελληνικής οικονομίας. 


Τα ειδικά φιλοτελικά προϊόντα θα παρουσιάσει ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ κ.Ηλίας Αθανασίου στην πανηγυρική επετειακή εκδήλωση που διοργανώνει το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους, στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Την ίδια μέρα, και από ώρα 09:00 έως 14:30, οι συλλέκτες φιλοτελιστές θα μπορούν να σφραγίσουν τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού (Αιόλου 100, 1ος Όροφος).Θα εκδοθούν τα ακόλουθα προϊόντα:
1. Τευχίδια  δέκα (10) Αυτοκόλλητων Γραμματοσήμων
Πρόκειται για τευχίδια που θα περιέχουν δέκα (10) αυτοκόλλητα Ειδικά Προσωπικά Γραμματόσημα κλάσης πρώτης μονάδας βάρους εσωτερικού. Θα κυκλοφορήσουν δυο χιλιάδες πεντακόσια (2.500) τεμάχια και θα διατίθενται προς 7,20€ έκαστο.    


2. Ειδικοί Αναμνηστικοί Εικονογραφημένοι Φάκελοι 

Θα κυκλοφορήσουν χίλια (1.000) τεμάχια που θα διατίθενται προς 3,50€ έκαστο.

3. Αριθμημένοι Ειδικοί Αναμνηστικοί Εικονογραφημένοι Φάκελοι με νόμισμα των πέντε ευρώ (5€) 

Πρόκειται για ένα μοναδικό συλλεκτικό προϊόν το οποίο θα φέρει ένθετο επετειακό νόμισμα των πέντε ευρώ (5€) που εκδόθηκε και κατασκευάστηκε από το Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (ΙΕΤΑ) της Τράπεζας της Ελλάδος, αποκλειστικά για την ανωτέρω επέτειο. Διατίθενται προς είκοσι ευρώ (20,00€) έκαστος και η μέγιστη ποσότητα αγοράς ανά πελάτη ορίζεται στα δυο τεμάχια, λόγω του περιορισμένου αριθμού τους.

Όλα τα ανωτέρω προϊόντα θα διατίθενται από την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019:
  • στο Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο
  • στο Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Θεσσαλονίκης 
  • στο Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Πειραιά
  • στο Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα  Πατρών

e-shop
Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερό: 800 11 82 000 Κινητό: 212 0000 800
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: