Ο Πρόεδρος του Δ.Σ των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο 11ο LEADERSHIP FORUM 2019 του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

Για τις «Προκλήσεις & Ευκαιρίες για την Ανάπτυξη Καριέρας σε Εταιρικό Περιβάλλον στην Ελλάδα του 2020-2030»,  μίλησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Ελληνικών Ταχυδρομείων κ.Πολυχρόνης Γριβέας, στο Leadership Forum που διοργάνωσε το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ηγεσίας του Επιμελητηρίου, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, στα TGI Fridays, στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Στο 11ο Leadership Forum 2019, με θέμα «Συζητώντας με τους νέους για επαγγελματικές ευκαιρίες & επιχειρηματικότητα», ανώτατα διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες, συνομίλησαν με νέους ηλικίας 17-25 ετών, προερχόμενους από διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τους ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας, τις προκλήσεις του επιχειρείν και τις επαγγελματικές ευκαιρίες του μέλλοντος. Η ενεργή συμμετοχή τους, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το πάθος τους για γνώση, εμπειρίες και προσωπική εξέλιξη.

Στην εκδήλωση, την οποία συντόνισε ο κύριος Αρτέμης Μυρόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Ηγεσίας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου & Διευθύνων Σύμβουλος της Linkage Greece και απηύθυνε χαιρετισμό, ο κύριος Νικόλαος Μπακατσέλος, PΠρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, συμμετείχαν επίσης οι Νικόλαος Νέγκας, Διευθύνων Σύμβουλος της TGI Fridays Greece, Χριστόφορος Σταμουλακάτος, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας Consumer & Professional, Sarantis Group, Δρ. Μαρίνα – Λήδα Κουταρέλλη, Ιδρύτρια & Πρόεδρος του Spetses mini Marathon, Αλέξανδρος Κουρής, Ιδρυτής της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο, Κάρολος Αναστασόπουλος, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Mozaik & Σωτήρης Συρμακέζης, Senior Advisor on Customer Experience & Digital Transformation της Βιοιατρικής.


e-shop
Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερό: 800 11 82 000 Κινητό: 212 0000 800
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: