Οκτώβριος 2018

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού με τη συμμετοχή 40.000 δρομέων και περιπατητών το επετειακό 10ο Greece Race for the Cure®, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμμετείχαν δυναμικά με τη συμμετοχή πολλών εργαζομένων, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίηση και τη στήριξη στον σκοπό. Η ομάδα των Ελληνικών Ταχυδρομείων έδωσε το «παρών» και χάραξε δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού τιμώντας τις γυναίκες που είναι αντιμέτωπες με την ασθένεια ή έχασαν τη μάχη από αυτή.

Το Greece Race for the Cure® είναι ένας αγώνας- θεσμός, ο 2ος μεγαλύτερος αγώνας Race for the Cure® παγκοσμίως και πραγματοποιείται με την έγκριση της Susan G. Komen® και τη συνδιοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Φέτος, στην επέτειο των 10 ετών της Διοργάνωσης, το Greece Race for the Cure® πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, κύριος Κωστής Μπιτζάνης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση. Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας και Ισότητας, κυρία Μαρία Στρατηγάκη και η Πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου.