Μάρτιος 2019

Το κάλεσμα προσφοράς μέσα από τη χριστουγεννιάτικη δράση Κοινωνικής Ευθύνης των Ελληνικών Ταχυδρομείων «ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ… ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ» βρήκε για άλλη μια χρονιά τεράστια ανταπόκριση.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προσέφεραν την οικονομική βοήθεια των 12.000€ για τις ανάγκες των απροστάτευτων παιδιών και των μονογονεϊκών οικογενειών που στηρίζει η Κιβωτός του Κόσμου, ο Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός για τη μέριμνα και προστασία μητέρας και παιδιού.

Μέσα από τις δομές που διατηρεί ο Πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου, προσφέρεται  σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο σε εκατοντάδες παιδιά και οικογένειες που έχουν την ανάγκη να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία πορεύονται πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία διαδραματίζοντας τον κοινωνικό τους ρόλο και υιοθετώντας δράσεις που ενισχύουν σημαντικές ανθρώπινες πρωτοβουλίες, ευπαθείς ομάδες και δομές. Αυτός ο χαρακτήρας αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία και καλλιεργείται μέσα από ενέργειες που έχουν σκοπό την κοινωνική αλληλεγγύη.

Τα χριστουγεννιάτικα γραμματόσημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων έγιναν αφετηρία αγάπης, αλληλεγγύης και στήριξης καθώς το ποσό της δωρεάς προέρχεται από μέρος των εσόδων τους.