Ολοκλήρωση δράσης στήριξης πυρόπληκτων περιοχών
Οκτώβριος 2018

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους πολίτες και τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στη δράση στήριξης των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής, αποστέλλοντας δωρεάν τη βοήθειά τους στους δοκιμαζόμενους κατοίκους με απλά δέματα εσωτερικού από όλα τα Ταχυδρομικά Καταστήματα της χώρας.

Με την ολοκλήρωση της δράσης, παραλήφθηκαν από το δίκτυό μας και παραδόθηκαν στις Αποθήκες της Περιφέρειας Αττικής, στο Ολυμπιακό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, 6.166 Δέματα, το συνολικό βάρος των οποίων ανέρχεται σε 83 τόνους περίπου, και περιελάμβαναν είδη πρώτης ανάγκης.


Η άμεση και γενναία ανταπόκριση του κοινού στην πρωτοβουλία των Ελληνικών Ταχυδρομείων να στηρίξουν τον δοκιμαζόμενο πληθυσμό, διαθέτοντας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής το δίκτυό τους στην υπηρεσία των εθνικών αναγκών, απέδειξε ότι στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας οι Έλληνες δημιουργούν μια αλυσίδα αλληλεγγύης που ενισχύει, στηρίζει και εμπνέει.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, πιστά στον κοινωνικό τους ρόλο εδώ και 190 χρόνια, είχαν και έχουν ως πρώτη τους προτεραιότητα την ελληνική κοινωνία και τις ανάγκες των πολιτών.


e-shop
Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερό: 800 11 82 000 Κινητό: 212 0000 800
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: