«Ταχυδρομικά» βιβλία για τους καρκινοπαθείς
Ιανουάριος 2020

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της πρωτοβουλίας #wincancer και προσέφεραν κάποιους τίτλους από τις εκδόσεις τους στη δράση «ΔιαβαΖΩ-Συλλέγουμε βιβλία για τους μαχητές της ζωής».

Πρόκειται για βιβλία τα οποία διατίθενται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία «Αγ. Σάββας», Πειραιά «Μεταξά», Κηφισίας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» για να συντροφεύουν τους ασθενείς κατά τη νοσηλεία τους. 

Με την ευχή οι «Ιστορίες Ταχυδρομείου», το «Όσα φέρνει ο Ταχυδρόμος» και το «Επίδομα Παραμεθορίου» να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται, τα ΕΛΤΑ στηρίζουν τους ανθρώπους που νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας. 

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των εργαζομένων οι οποίοι συνέδραμαν την πρωτοβουλία της εταιρείας και δώρισαν τα δικά τους αγαπημένα βιβλία για τους σκοπούς του #wincancer με την πεποίθηση ότι ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι κοινός και μας αφορά όλους.

Η δράση απέκτησε και έναν «προσωπικό» χαρακτήρα καθώς οι εργαζόμενοι έγραψαν χειρόγραφες αφιερώσεις και ευχές στα βιβλία τους για τους άγνωστους αναγνώστες των βιβλίων-μαχητές της ζωής.


e-shop
Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερό: 800 11 82 000 Κινητό: 212 0000 800
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: