Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ
ΕΛΤΑ Courier

Η εταιρεία

Η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε. είναι θυγατρική των Ελληνικών Ταχυδρομείων  ιδρύθηκε το 2000 και άρχισε τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2001, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier services) σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, με ποιοτικά χαρακτηριστικά, τόσο με αυτόνομη παρουσία, όσο και με τη χρήση του δικτύου του ΕΛΤΑ.

Η βασική προσφερόμενη υπηρεσία της Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε. «ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ» αποτελεί την δυναμική συνέχεια της υπηρεσίας των ΕΛΤΑ και υπάρχει από το 1987.
Η εταιρεία με την συνεχή ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων και πρακτορείων της παρέχει οικονομικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.  Αποτέλεσμα των προσπαθειών αυτών είναι η καθιέρωση του ονόματός της, ως συνώνυμο της ποιότητας και του υψηλού επίπεδου παροχής αξιόπιστων υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.

ISO 9001:2000

Στα πλαίσια της συνεχής αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών της και με στόχο την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, η εταιρεία εφαρμόζει στην παραγωγική διαδικασία πρακτικές διασφάλισης της ποιότητας, που είναι σύμφωνες με τις οριζόμενες απαιτήσεις στο πρότυπο ΙSO-9001:2000.

Οργανωτική δομή

H  εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ το 2010 άλλαξε την οργανωτική της δομή εισάγοντας ένα νέο οργανόγραμμα, το οποίο έχει σχεδιασθεί ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Αποτελείται πλέον από έξι διευθύνσεις οι οποίες είναι οι εξής : Λειτουργίας ,  Πωλήσεων & Marketing , Ποιότητας & Οργάνωσης , Διοικητικής  Υποστήριξης , Οικονομικού, και Πληροφορικής.

Υποδομές

Συνεχής εισαγωγή νέων τεχνολογικών συστημάτων που αφορούν όλο το φάσμα λειτουργίας της επιχείρησης, από την υποστήριξη των τομέων διαλογής και διαβίβασης αντικειμένων, έως την εισαγωγή νέων υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Τηλεφωνικό κέντρο κατάλληλων προδιαγραφών , που ελαχιστοποιεί το χρόνο αναμονής, λειτουργεί 5 ημέρες την εβδομάδα και εξυπηρετεί θέματα που αφορούν παραγγελίες, πληροφορίες και αναζητήσεις αποστολών.

Ηλεκτρονικό σύστημα αναζήτησης Track & Trace, με το οποίο ο πελάτης μπορεί ανά πάσα στιγμή να εντοπίσει το στάδιο μεταφοράς του απεσταλμένου αντικειμένου.

Διανομείς που είναι εφοδιασμένοι με scanner για τη συνολική μηχανογραφική επεξεργασία των πληροφοριών της διαδρομής των διακινούμενων αντικειμένων.

Ιδιόκτητος στόλος, αποτελούμενος από δίκυκλα και φορτηγά οχήματα μικρού και μεγάλου τονάζ. αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, φροντίζοντας ταυτόχρονα για την ασφάλεια των χρηστών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Τον Ιούλιο του 2011 μετά την διενέργεια  623/2010 διαγωνισμού για μίσθωση κτιρίων και ύστερα και από την επανάληψη αυτού, η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ υλοποίησε την μετεγκατάσταση της σε νέα γραφεία διοίκησης.

Το νέο κτίριο Διοίκησης που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην Αθήνα επί της συμβολής Λ. Βουλιαγμένης 115-117 και Λ. Ηλία Ηλιού, είναι ένα σύγχρονο λειτουργικό και καλαίσθητο κτιριακό συγκρότημα το οποίο καλύπτει απόλυτα τις αναπτυξιακές ανάγκες και προσδοκίες της .

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες της Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ

Βασικοί Όροι Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών μεταξύ των Ελληνικών Ταχυδρομείων και της Ανωνύμου Εταιρείας ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.

Courier Services εσωτερικού

Με την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ:
Μέσα στην πόλη (intracity): Με επίδοση την επόμενη ημέρα, Με επίδοση αυθημερόν σε 2-5 ώρες (δίκτυο εταιρείας)
Από πόλη σε πόλη (Domestic): Με επίδοση την επόμενη ημέρα προς όλες τις πόλεις της χώρας
Με πρόσθετες υπηρεσίες: Επίδοση σε προκαθορισμένη ώρα, σε επιλεγμένους  προορισμούς, Ειδική διαχείριση, Αντικαταβολή, Επίδοση Σάββατο σε επιλεγμένα σημεία (δίκτυο εταιρείας), Εκ νέου Επίδοση (3η Επίδοση), Ασφάλιση των αποστολών στο ποσό της δηλωμένης αξίας τους
Courier Services εξωτερικού
Με την υπηρεσία EMS (EXPRESS MAIL SERVICE) που προσφέρει:

Ανταγωνιστικές τιμές χωρίς ογκομετρική χρέωση, Επίδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες στους κυριότερους προορισμούς, Παραλαβή των αντικειμένων από τη διεύθυνση του αποστολέα, Κατάθεση και σε Ταχυδρομική Θυρίδα, Ενημέρωση για την πορεία και τον εντοπισμό των, Παράδοση με υπογραφή

Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών

Με την υπηρεσία SPM (SPECIAL PRIORITY MAIL) που προσφέρει: Εγγυημένη παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στους κυριότερους προορισμούς της Ευρώπης και των ΗΠΑ, Ειδική διαχείριση, Ευέλικτο πρόγραμμα εισαγωγών, Δυνατότητα καταγραφής ονόματος και υπογραφή Παραλήπτη.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας

e-shop
Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερό: 800 11 82 000 Κινητό: 212 0000 800
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: