Γενικοί Διευθυντές
Σάββας Δάνδολος - Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών 
 
Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Το Μάιο του 2010 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Επιχειρησιακής Μονάδας Επιστολικού Ταχυδρομείου των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ενώ από το Φεβρουάριο του 2012 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επιχειρησιακών Λειτουργιών. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ξεκίνησε η υλοποίηση ενός μεγάλου προγράμματος αναδιοργάνωσης των επιχειρησιακών λειτουργιών με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας, τον εξορθολογισμό του κόστους και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αποτέλεσμα αυτών ήταν για πρώτη φορά η επίτευξη το 2010, το 2011 και το 2012 όλων των στόχων ποιότητας διακίνησης αλληλογραφίας εσωτερικού Α’ προτεραιότητας. Την περίοδο 2003–2010 διετέλεσε Διευθυντής Στρατηγικής & Ανάπτυξης ΕΛΤΑ. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε θέματα ρυθμιστικού – κανονιστικού πλαισίου και απελευθέρωσης της ταχυδρομικής αγοράς, καθώς συμμετείχε στις διαδικασίες για τη διαμόρφωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο του περιεχομένου της 3ης Ταχυδρομικής Οδηγίας. Παράλληλα, άσκησε καθήκοντα Project Manager της Χορηγίας ΕΛΤΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 1989, όταν διαδοχικά εργάσθηκε σε γνωστές εταιρίες ως Υπεύθυνος Τεχνικών Υπηρεσιών & Νέων Έργων,  Τεχνικός Διευθυντής & Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing.

 

Γεώργιος Κάτρης - Γενικός Εμπορικός Διευθυντής

Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Sheffield Business School - Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam, UK. Διευθυντικό στέλεχος με 20 χρόνια εμπειρίας σε λύσεις & εφαρμογές υπηρεσιών Logistics, στην ανάπτυξη επιχειρηματικού χαρτοφυλακίου παροχής υπηρεσιών Β2Β, στη δημιουργία και ανάπτυξη νέων επιτυχημένων προϊόντων, στον προσδιορισμό & την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ευκαιριών σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή & Αφρική, στη Διαχείριση Πελατών και στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Εργάστηκε στη UPS σε θέσεις ευθύνης από το 1998 με έδρα την Αθήνα. Το 2007 ανέλαβε καθήκοντα UPS Business Development Manager για την περιοχή των Βαλκανίων, της  Κύπρου και του Ισραήλ, έως το 2014. Αμέσως μετά, συνέχισε ως Supply Chain Solutions Manager υπεύθυνος για την Ευρώπη Μέση Ανατολή & Αφρική στον τομέα των Spare Part Logistics, με έδρα τις Βρυξέλλες  μέχρι το 2018. Είναι εξειδικευμένος στο Project Management, Key Αccount Management, Business Forecasting & Budgeting καθώς και στο Waste Compliance Management για την ορθή Διαχείριση Αποβλήτων Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Συσκευών στην Εφοδιαστική Αλυσίδα. Διαθέτει βελτιωμένες δεξιότητες επικοινωνίας, ικανές να οικοδομήσουν ισχυρές και βιώσιμες στρατηγικές συμμαχίες και συνεργασίες. Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά

Γεώργιος Μαγουλάς – Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής

Eίναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το California State University και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αντίστοιχα.  Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα Επιχειρησιακής Ηγεσίας στο Πανεπιστήμιο IMD της Ελβετίας ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε 2 προγράμματα για στελέχη σχετικά με Στρατηγική Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας από τα MIT Sloan School of Management και Harvard University αντίστοιχα.  Εϊναι πιστοποιημένος στην Διακυβέρνηση Πληροφοριακών Συστημάτων Τεχνολογίας και στην Διαχείρηση Κινδύνων Πληροφοριακών Συστημάτων από τον διεθνή οργανισμό Επιθεώρησης και Ελέγχου Πληροφοριακών Συστημάτων (ISACA).  Έχει παράλληλα πολυετή εμπειρία σε θέματα Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Στρατηγικού Σχεδιασμού Πληροφοριακών Συστημάτων, Διαχείριση Μεγάλων Έργων Πληροφορικής, Διαχείρησης Απόδοσης Συστημάτων Πληροφορικής, Διακυβερνήσης Πληροφοριακών Συστημάτων, Διαχείρησης Κινδύνων και Συμμόρφωσης Πληροφοριακών Συστημάτων, Κυβερνοασφάλειας, Οικονομικό Προγραμματισμό και Έλεγχο Πληροφορικής.  Εργάστηκε ως στέλεχος σε μεγάλους οργανισμούς όπως η Coca-Cola, Grant Thornton, Selonda, Eurobank etc., στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Βασίλης Παπαδόπουλος - Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Λειτουργιών

Απόφοιτος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήματος Οικονομικών Σπουδών. Πατέρας δυο παιδιών, 21 και 18 ετών. Με περισσότερα από 27 χρόνια προϋπηρεσίας σε Οικονομικές θέσεις και με μεγάλη εμπειρία σε κοστολογήσεις, αναλύσεις κερδοφορίας προϊόντων, αξιολογήσεις επενδύσεων και διαχείριση λειτουργικών εξόδων. Από το 2000 ανέλαβε καθήκοντα CFO και αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή σε πολυεθνικές εταιρείες και Ελληνικούς οργανισμούς, όπως η Benckiser Hellas Chemicals S.A. στην οποία αρχικά διετέλεσε Controller Αυστρίας επί 12 μήνες με έδρα το Salzburg, μετέπειτα του ανατέθηκε η θέση του Internal Audit Manager Κεντρικής & Δυτικής Ευρώπης & Βορείου Αμερικής, με έδρα το Amsterdam, και τέλος η θέση του CFO Ελλάδας στην ενοποιημένη εταιρεία Reckittbenckiser Hellas. Αμέσως μετά, μεταπήδησε ως CFO στην TUI Hellas S.A. για εννιά χρόνια και κατόπιν, επί τέσσερα χρόνια, εργάστηκε στην ίδια θέση στον Όμιλο Σαρακάκη. Η τελευταία του ιδιότητα πριν την  ΕΛΤΑ Α.Ε., ήταν η θέση του CFO στην ΑΜΒΥΞ Α.Ε, τη μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία διακίνησης αλκοολούχων ποτών. 

Ησαΐας Τσιτόγλου - Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 
e-shop
Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερό: 800 11 82 000 Κινητό: 212 0000 800
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: