Γενικοί Διευθυντές
Σάββας Δάνδολος - Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών 
 
Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Το Μάιο του 2010 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Επιχειρησιακής Μονάδας Επιστολικού Ταχυδρομείου των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ενώ από το Φεβρουάριο του 2012 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επιχειρησιακών Λειτουργιών. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ξεκίνησε η υλοποίηση ενός μεγάλου προγράμματος αναδιοργάνωσης των επιχειρησιακών λειτουργιών με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας, τον εξορθολογισμό του κόστους και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αποτέλεσμα αυτών ήταν για πρώτη φορά η επίτευξη το 2010, το 2011 και το 2012 όλων των στόχων ποιότητας διακίνησης αλληλογραφίας εσωτερικού Α’ προτεραιότητας. Την περίοδο 2003–2010 διετέλεσε Διευθυντής Στρατηγικής & Ανάπτυξης ΕΛΤΑ. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε θέματα ρυθμιστικού – κανονιστικού πλαισίου και απελευθέρωσης της ταχυδρομικής αγοράς, καθώς συμμετείχε στις διαδικασίες για τη διαμόρφωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο του περιεχομένου της 3ης Ταχυδρομικής Οδηγίας. Παράλληλα, άσκησε καθήκοντα Project Manager της Χορηγίας ΕΛΤΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 1989, όταν διαδοχικά εργάσθηκε σε γνωστές εταιρίες ως Υπεύθυνος Τεχνικών Υπηρεσιών & Νέων Έργων,  Τεχνικός Διευθυντής & Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing.

 

Γεώργιος Μαγουλάς – Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής

Eίναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το California State University και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αντίστοιχα.  Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα Επιχειρησιακής Ηγεσίας στο Πανεπιστήμιο IMD της Ελβετίας ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε 2 προγράμματα για στελέχη σχετικά με Στρατηγική Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας από τα MIT Sloan School of Management και Harvard University αντίστοιχα.  Εϊναι πιστοποιημένος στην Διακυβέρνηση Πληροφοριακών Συστημάτων Τεχνολογίας και στην Διαχείρηση Κινδύνων Πληροφοριακών Συστημάτων από τον διεθνή οργανισμό Επιθεώρησης και Ελέγχου Πληροφοριακών Συστημάτων (ISACA).  Έχει παράλληλα πολυετή εμπειρία σε θέματα Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Στρατηγικού Σχεδιασμού Πληροφοριακών Συστημάτων, Διαχείριση Μεγάλων Έργων Πληροφορικής, Διαχείρησης Απόδοσης Συστημάτων Πληροφορικής, Διακυβερνήσης Πληροφοριακών Συστημάτων, Διαχείρησης Κινδύνων και Συμμόρφωσης Πληροφοριακών Συστημάτων, Κυβερνοασφάλειας, Οικονομικό Προγραμματισμό και Έλεγχο Πληροφορικής.  Εργάστηκε ως στέλεχος σε μεγάλους οργανισμούς όπως η Coca-Cola, Grant Thornton, Selonda, Eurobank etc., στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

 

Στέλιος Παγίδας  Γενικός Εμπορικός Διευθυντής

Είναι κάτοχος δυο τίτλων σε σπουδές Management από το Nottingham University και συγκεκριμένα Diploma in Management Studies και ΜΒΑ. Έχει διατελέσει διακεκριμένο στέλεχος πωλήσεων, κατακτώντας πάνω από 30 χρόνια συνεχούς εξέλιξης, διοικητικής εμπειρίας και διαδοχικών επιτευγμάτων στην κερδοφορία των πωλήσεων. Από το 2001, έχει αναλάβει πολυάριθμες θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες, κυρίως στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, επιδεικνύοντας εξαιρετικές διοικητικές δεξιότητες στο σύνολο των επιχειρησιακών λειτουργιών. Μέσα από την πολυετή εμπειρία του σε θέσεις ευθύνης, όπως επικεφαλής των B2B Πωλήσεων για πολυεθνικούς εταιρικούς λογαριασμούς στη VODAFONE S.A., Διευθυντής B2B Πωλήσεων στην OTE S.A., Διευθυντής B2B Πωλήσεων και Διευθυντής B2B Εξυπηρέτησης Πελατών στην COSMOTE/OTE S.A. καθώς και Διευθυντής Πωλήσεων Λιανικής στη FORTHNET/NOVA/NOVA ENERGY S.A., συνέβαλε στην ανάπτυξη και υλοποίηση επιτυχούς εμπορικής πολιτικής σε όλο το φάσμα των πωλήσεων.

 

Βασίλης Παπαδόπουλος - Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Λειτουργιών

Απόφοιτος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήματος Οικονομικών Σπουδών. Πατέρας δυο παιδιών, 21 και 18 ετών. Με περισσότερα από 27 χρόνια προϋπηρεσίας σε Οικονομικές θέσεις και με μεγάλη εμπειρία σε κοστολογήσεις, αναλύσεις κερδοφορίας προϊόντων, αξιολογήσεις επενδύσεων και διαχείριση λειτουργικών εξόδων. Από το 2000 ανέλαβε καθήκοντα CFO και αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή σε πολυεθνικές εταιρείες και Ελληνικούς οργανισμούς, όπως η Benckiser Hellas Chemicals S.A. στην οποία αρχικά διετέλεσε Controller Αυστρίας επί 12 μήνες με έδρα το Salzburg, μετέπειτα του ανατέθηκε η θέση του Internal Audit Manager Κεντρικής & Δυτικής Ευρώπης & Βορείου Αμερικής, με έδρα το Amsterdam, και τέλος η θέση του CFO Ελλάδας στην ενοποιημένη εταιρεία Reckittbenckiser Hellas. Αμέσως μετά, μεταπήδησε ως CFO στην TUI Hellas S.A. για εννιά χρόνια και κατόπιν, επί τέσσερα χρόνια, εργάστηκε στην ίδια θέση στον Όμιλο Σαρακάκη. Η τελευταία του ιδιότητα πριν την  ΕΛΤΑ Α.Ε., ήταν η θέση του CFO στην ΑΜΒΥΞ Α.Ε, τη μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία διακίνησης αλκοολούχων ποτών. 

Ησαΐας Τσιτόγλου - Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού

e-shop
Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερό: 800 11 82 000 Κινητό: 212 0000 800
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: