Γενικοί Διευθυντές
Σάββας Δάνδολος - Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών Παραγωγής
 
Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Το Μάιο του 2010 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Επιχειρησιακής Μονάδας Επιστολικού Ταχυδρομείου των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ενώ από το Φεβρουάριο του 2012 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επιχειρησιακών Λειτουργιών. Την περίοδο 2003–2010 διετέλεσε Διευθυντής Στρατηγικής & Ανάπτυξης ΕΛΤΑ. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε θέματα ρυθμιστικού – κανονιστικού πλαισίου και απελευθέρωσης της ταχυδρομικής αγοράς, καθώς συμμετείχε στις διαδικασίες για τη διαμόρφωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο του περιεχομένου της 3ης Ταχυδρομικής Οδηγίας. Παράλληλα, άσκησε καθήκοντα Project Manager της Χορηγίας ΕΛΤΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 1989, όταν διαδοχικά εργάσθηκε σε γνωστές εταιρίες ως Υπεύθυνος Τεχνικών Υπηρεσιών & Νέων Έργων, Τεχνικός Διευθυντής & Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing.

 

Γεώργιος Μαγουλάς – Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων Χρηματοοικονομικά στις ΗΠΑ, στο California State University. Κατέχει το μεταπτυχιακό τίτλο Executive ΜΒΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα Επιχειρησιακής Ηγεσίας της Coca-Cola στο Πανεπιστήμιο IMD της Ελβετίας, και τα executive προγράμματα στη Στρατηγική Ψηφιακού Μετασχηματισμού του ΜΙΤ και στη Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας του Harvard. Είναι πιστοποιημένος στην Διακυβέρνηση Πληροφοριακών Συστημάτων Τεχνολογίας (CGEIT) και στην Διαχείριση Κινδύνων Πληροφοριακών Συστημάτων (CRISC) από τον διεθνή οργανισμό Επιθεώρησης και Ελέγχου Πληροφοριακών Συστημάτων ISACA. Έχει πολυετή διεθνή εμπειρία σε θέματα Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Στρατηγικού Σχεδιασμού ΙΤ, Διαχείρισης μεγάλων έργων, Διαχείρισης Απόδοσης Πληροφορικής, Διακυβερνήσης Πληροφοριακών Συστημάτων, Διαχείρισης Κινδύνων και Συμμόρφωσης, Οικονομικού Προγραμματισμό και Ελέγχου. Εργάστηκε ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε μεγάλους οργανισμούς όπως η Coca-Cola, Grant Thornton, Selonda SA etc., τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στέλιος Παγίδας  Γενικός Εμπορικός Διευθυντής

Είναι κάτοχος δυο τίτλων σε σπουδές Management από το Nottingham University και συγκεκριμένα Diploma in Management Studies και ΜΒΑ. Έχει διατελέσει διακεκριμένο στέλεχος πωλήσεων, κατακτώντας πάνω από 30 χρόνια συνεχούς εξέλιξης, διοικητικής εμπειρίας και διαδοχικών επιτευγμάτων στην κερδοφορία των πωλήσεων. Από το 2001, έχει αναλάβει πολυάριθμες θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες, κυρίως στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, επιδεικνύοντας εξαιρετικές διοικητικές δεξιότητες στο σύνολο των επιχειρησιακών λειτουργιών. Μέσα από την πολυετή εμπειρία του σε θέσεις ευθύνης, όπως επικεφαλής των B2B Πωλήσεων για πολυεθνικούς εταιρικούς λογαριασμούς στη VODAFONE S.A., Διευθυντής B2B Πωλήσεων στην OTE S.A., Διευθυντής B2B Πωλήσεων και Διευθυντής B2B Εξυπηρέτησης Πελατών στην COSMOTE/OTE S.A. καθώς και Διευθυντής Πωλήσεων Λιανικής στη FORTHNET/NOVA/NOVA ENERGY S.A., συνέβαλε στην ανάπτυξη και υλοποίηση επιτυχούς εμπορικής πολιτικής σε όλο το φάσμα των πωλήσεων.

Βασίλης Παπαδόπουλος - Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Λειτουργιών

Απόφοιτος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήματος Οικονομικών Σπουδών. Με περισσότερα από 27 χρόνια προϋπηρεσίας σε Οικονομικές θέσεις και με μεγάλη εμπειρία σε κοστολογήσεις, αναλύσεις κερδοφορίας προϊόντων, αξιολογήσεις επενδύσεων και διαχείριση λειτουργικών εξόδων. Από το 2000 ανέλαβε καθήκοντα CFO και αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή σε πολυεθνικές εταιρείες και Ελληνικούς οργανισμούς, όπως η Benckiser Hellas Chemicals S.A. στην οποία αρχικά διετέλεσε Controller Αυστρίας επί 12 μήνες με έδρα το Salzburg, μετέπειτα του ανατέθηκε η θέση του Internal Audit Manager Κεντρικής & Δυτικής Ευρώπης & Βορείου Αμερικής, με έδρα το Amsterdam, και τέλος η θέση του CFO Ελλάδας στην ενοποιημένη εταιρεία Reckittbenckiser Hellas. Αμέσως μετά, μεταπήδησε ως CFO στην TUI Hellas S.A. για εννιά χρόνια και κατόπιν, επί τέσσερα χρόνια, εργάστηκε στην ίδια θέση στον Όμιλο Σαρακάκη. Η τελευταία του ιδιότητα πριν την  ΕΛΤΑ Α.Ε., ήταν η θέση του CFO στην ΑΜΒΥΞ Α.Ε, τη μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία διακίνησης αλκοολούχων ποτών. 

Ησαΐας Τσιτόγλου - Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού

Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος του Τμήματος Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και απόφοιτος του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού ΕΑΠ. Έχει πιστοποίηση Management από το ΕΑΠ και έχει παρακολουθήσει πλήθος Σεμιναρίων σε επιχειρησιακά θέματα των ΕΛΤΑ. Διαθέτει πλούσια διδακτική εμπειρία τόσο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών όσο και στο ΚΕΚ ΕΛΤΑ. Ξεκίνησε την πορεία του στα Ελληνικά Ταχυδρομεία το 1987 και έχει πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης (έχει διατελέσει Κεντρικός Διαχειριστής Καταστήματος, Προϊστάμενος Μονάδας Διανομής, Διευθυντής Κεντρικής Μονάδας Διανομής κα). Από τον Μάρτιο του 2020 κατέχει την θέση του Γενικού Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού.

e-shop
Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερό: 800 11 82 000 Κινητό: 212 0000 800
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: