Γενικοί Διευθυντές
Γιάννης Βερίγος - Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού

Γεννήθηκε στο Οροπέδιο Λασιθίου της Κρήτης το 1962. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο ενηλίκων τέκνων.  Είναι Οικονομολόγος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. 

Εργάζεται στα Ελληνικά Ταχυδρομεία από το 1985 και στο παρελθόν είχε αναπτύξει  συνδικαλιστική δράση για 29 χρόνια, από τα  οποία τα 19 ήταν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταχυδρομικών και για έξι χρόνια Αναπληρωτής Πρόεδρος αυτής.  Από το 1998 έως το 2008 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της θυγατρικής εταιρίας των Ελληνικών ταχυδρομείων, της ΚΕΚ-ΕΛΤΑ Α.Ε.  και για  έξι χρόνια  κατείχε την θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου στο Δ.Σ. της θυγατρικής. Έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα ανάπτυξης και διαχείρισης του Ανθρώπινο Δυναμικού, καθώς και στην επαγγελματική εκπαίδευση-κατάρτιση  των Εργαζομένων, αφού έχει διατελέσει εισηγητής και εκπαιδευτής  Στελεχών των Βαλκανικών Ταχυδρομικών Οργανισμών, στην κατάρτιση του νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού στην εταιρία και έχει συμμετάσχει σε τρία παγκόσμια συνέδρια της UNI, σε δύο πανευρωπαϊκά και σε πολλές επιτροπές της UNI Europa Post & Logistics. 

Από τον Αύγουστο του 2016 μέχρι σήμερα κατέχει την θέση του Γενικού Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρία. 


Σάββας ΔάνδολοςΓενικός Εμπορικός Διευθυντής

Ο Σάββας Δάνδολος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ).

Το Μάιο του 2010 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Επιχειρησιακής Μονάδας Επιστολικού Ταχυδρομείου των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ενώ από το Φεβρουάριο του 2012 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επιχειρησιακών Λειτουργιών. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ξεκίνησε η υλοποίηση ενός μεγάλου προγράμματος αναδιοργάνωσης των επιχειρησιακών λειτουργιών με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας, τον εξορθολογισμό του κόστους και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αποτέλεσμα αυτών ήταν για πρώτη φορά η επίτευξη το 2010, το 2011 και το 2012 όλων των στόχων ποιότητας διακίνησης αλληλογραφίας εσωτερικού Α’ προτεραιότητας.

Την περίοδο 2003–2010 διετέλεσε Διευθυντής Στρατηγικής & Ανάπτυξης ΕΛΤΑ. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε θέματα ρυθμιστικού – κανονιστικού πλαισίου και απελευθέρωσης της ταχυδρομικής αγοράς, καθώς συμμετείχε στις διαδικασίες για τη διαμόρφωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο του περιεχομένου της 3ης Ταχυδρομικής Οδηγίας. Παράλληλα, άσκησε καθήκοντα Project Manager της Χορηγίας ΕΛΤΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 1989, όταν διαδοχικά εργάσθηκε σε γνωστές εταιρίες ως Υπεύθυνος Τεχνικών Υπηρεσιών & Νέων Έργων,  Τεχνικός Διευθυντής & Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing.


Σπύρος Σιάνος - Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών

Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών στην εταιρεία Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε., ο κ. Σιάνος κατέχει πτυχίο (Β.Α.) στα Οικονομικά από το City University of New York (Queens College) στην Νέα Υόρκη, καθώς και μεταπτυχιακό (ΜΒΑ) με εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά και Επενδύσεις από το City University of New York (Baruch College) στην Νέα Υόρκη.  Στο παρελθόν έχει απασχοληθεί στην εταιρεία Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. ως Γενικός Εμπορικός Διευθυντής καθώς και Οικονομικός Σύμβουλος του Διευθύνοντος Σύμβουλου, ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην Εταιρεία Deloitte Business Solutions (Αθήνα), ως Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος στην εταιρεία EFG Eurobank Ergasias καθώς και ως στέλεχος στην εταιρία WES (Νέα Υόρκη).

Ειδικεύεται στο στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό, την ανάπτυξη διαχείριση και βελτιστοποίηση μοντέλων παραγωγής, την εκπόνηση / αξιολόγηση  μοντέλων λειτουργίας, τη χαρτογράφηση και μοντελοποίηση διαδικασιών, τις αναλύσεις Κόστους Οφέλους, την ανάπτυξη χρηματοοικονομικών μοντέλων λειτουργίας κ.α.  

Μέσω της επαγγελματικής του εμπειρίας στο κλάδο της συμβουλευτικής έχει απασχοληθεί μεταξύ άλλων στον τομέα του Χονδρικού και Λιανικού Εμπορίου το κλάδο του Τουρισμού, των Κατασκευών, τον Τραπεζικό κλάδο, ενώ έχει συνεργαστεί στενά με μεγάλους φορείς του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου για την εκπόνηση μελετών στρατηγικών σχεδίων επιχειρησιακής λειτουργίας.


Ευάγγελος Τζήμος - Γενικός Διευθυντής Υποστηρικτικών Λειτουργιών
e-shop
εξυπηρέτηση 800 11 82 000
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: