Δέματα Εσωτερικού

Η πιο αξιόπιστη κι οικονομική υπηρεσία αποστολής δεμάτων!

Με ενιαία τιμή σε όλη την ελληνική επικράτεια κι επίδοση σε 3 εργάσιμες ημέρες!

Αφορούν στην παραλαβή, διακίνηση και παράδοση δεμάτων με εμπορεύματα, προϊόντα, προσωπικά είδη κ.α.

Τα δέματα εσωτερικού απευθύνονται σε κάθε είδους επιχειρήσεις (e-shops, εμπορικές, βιοτεχνικές, εισαγωγικές, εκδοτικές κλπ), στους ελεύθερους επαγγελματίες και στα φυσικά πρόσωπα, που έχουν ανάγκες αποστολής δεμάτων.

  • Η κατάθεση των δεμάτων εσωτερικού γίνεται  σε Κατάστημα ΕΛΤΑ ή σε Ταχυδρομικό Πρακτορείο ΕΛΤΑ .
  • Η επίδοση πραγματοποιείται στο Κατάστημα ΕΛΤΑ ύστερα από σχετική ειδοποίηση του παραλήπτη (sms / ειδοποιητήριο).
  • Υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης και αναζήτησης του δέματος μέσω ειδικού αριθμού Barcode.

 

Σε πελάτες που στέλνουν συχνά αποστολές δεμάτων εσωτερικού διατίθεται η ειδική εφαρμογή ΣΥΔΕΛΤΑ – ΕΡΜΗΣ για την εκτύπωση των δελτίων δέματος και επιταγών αντικαταβολής.

Ατελή Στρατιωτικά Δέματα

Η Διακίνηση δεμάτων από και προς κληρωτούς οπλίτες και κληρωτούς υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ατελώς.

Η αποστολή στρατιωτικών δεμάτων είναι μέχρι 3 κιλά, προς κληρωτούς οπλίτες και κληρωτούς υπαξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων και μέχρι 5 κιλά από νεοσύλλεκτους με περιεχόμενο την πολιτική περιβολή τους.

Free Parcel Post

Αυτή η υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες τους να επιστρέφουν χωρίς επιβάρυνση εμπορεύματα που τους στέλνουν, υλικά για ανακύκλωση, συντήρηση η απόσυρση κλπ πληρώνοντας οι ίδιες τα έξοδα αποστολής.

Τα επιστρεφόμενα δέματα μπορούν να κατατίθενται σε όλα τα καταστήματα του ΕΛΤΑ καθώς και στα Ταχυδρομικά Πρακτορεία ενώ παραδίδονται από τον ΕΛΤΑ στη διεύθυνση της εταιρίας. Σε όλα τα στάδια της διαχείρισης αυτών των δεμάτων υπάρχει ιχνηλάτιση.

Δέμα με Αντικαταβολή: Κατά την παράδοση του δέματος εισπράττεται το ποσό που έχει ορίσει ο αποστολέας σε μετρητά η επιταγές.

Δέμα Δηλωμένης Αξίας/Ασφαλισμένο: Με ελάχιστο όριο ασφάλισης τα 36 ευρώ και μέγιστο όριο ασφάλισης τα 30.000 ευρώ, ένα δέμα μπορεί να ασφαλιστεί και σε περίπτωση απώλειας η βλάβης καταβάλλεται αποζημίωση.

Δέμα «Κατ’ Οίκον» Επίδοση: Τα δέματα παραδίδονται στην διεύθυνση του παραλήπτη.

Δέμα «Κατ’ Οίκον Παραλαβή»: Αφορά την παραλαβή από την διεύθυνση του αποστολέα. Η ειδική αυτή διαχείριση παρέχεται σε πελάτες με σύμβαση.

Δέμα με Εύθραυστο περιεχόμενο ή Ογκώδες: Αυτή η ειδική διαχείριση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δέματα με εύθραυστο η/και ευαίσθητο περιεχόμενο ή με διαστάσεις μεγαλύτερες των μέγιστων διαστάσεων και βάρος μεγαλύτερο του κανονικού.

Δέμα Ταχείας Επίδοσης: Με το τέλος ταχείας επίδοσης το δέμα αποστέλλεται ως αντικείμενο Α’ προτεραιότητας με τους αντίστοιχους χρόνους επίδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές των παραπάνω υπηρεσιών ανατρέξτε στον Τιμοκατάλογο των δεμάτων.

Για να εκτυπώσετε το Συνοδευτικό Δελτίο ενός Δέματος (ΣΥΔΕΛΤΑ) που προορίζεται για αποστολή εντός της Ελλάδας πατήστε εδώ 

e-shop
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: